17 Mart 2008 Pazartesi

BLOGUM OLDU, BLOGUM OLDUUUUUU...

En sonunda annemden fırsat bulup ben de bir blog açabildim. SEVGİLİ ANNECİĞİM; artık senin blog ile fazla ilgilenemeyeceğim. Ama bu seni sevmediğim anlamına gelmez :))

Tüm sınıf arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Yeditepe Üniversitesi, İngilizce Öğretmenliği, tüm üçüncü sınıf öğrencilerinin artık birer bloğu var. DUYDUK DUYMADIK DEMEYİİİİN!!!!
Pekii... Neler olacak bu bloglarda? Ben size en azından benim bloğumda neler olacağını açıklayayım. Burada benimle ilgili çok şey var. :))) EDEN 312, Computer Use in TEFL dersi için açtığım bu blogda ödevlerim, sunumlarım ve projelerimin yanı sıra okul ve ders maceralarım, aktivitelerim, yaptığım takıların fotoğrafları vs vs olacak. Kısaca burada BEN varım diyebilirim. Ancak; az önce de belirttiğim gibi, blog daha çok okuldaki derslerime yönelik; bu nedenle de pek çok gönderi İngilizce olacak.

Elbette, geçen yazdan beri annesinin bloğu ile ilgilenen biri olarak bloglar konusunda az da olsa bilgi sahibiyim. Kııızzzzlaaaaarrrr! Size her konuda yardım edeceğim, merak etmeyin. :))) Tabii ki de annemden de bazı inciler ekleyeceğim bloğuma. Anne... Bir, iki tarifini ya da fotoğraflarını koyabilir miyiiim??? Şimdilik balkonumuzdaki cenneti tanıtıyorum size. Bakın nasıl da açtı çiçeklerimiz...

2 yorum:

ATHELIEN... dedi ki...

Canım kızım,

Annesinin esin perisi, fedakar, yardımsever, anlayışlı güzel kızım, bloğun hayırlı uğurlu olsun. Sana şans getirsin. Okuyucusu ve yorumları bol olsun.
Benim bloğumu açmamızla birlikte bu işte çok büyük ilerlemeler kaydettin sen de. Senin bana verdiğin destek ve yardımların olmasaydı ben asla başaramazdım bu işi.
Güzel paylaşımlar dileklerimle yolun açık olsun canım kızım.

Annen

Bir annenin gözünden... dedi ki...

Dugu'm!!!
Bizimde sonunda bir Blog'umuz var! Ben hala cözemesemde bazı seyleri, yinede heycanlı ve mutluyum:)
Sen simdi lab'de kızlarla oturmus bi sarkıyla ugrasıosunuz (sesi acıkmı, kısıkmı, nası acıcaz bunun sesini etc.)Kolay gelsin diyorum, sizi cok seviorum ve opuyorummm:)
Elorke'n